BUTIK | KEMPEN |
  View Presentation | Calender of Event | Ui2u.com | How to Register
 
 
   
SELAMAT DATANG
 
 
Click Here to View Our Amazing Presentation
 

www.butik-bundle.com

PICTURE OF PHOTOBUCKET

Butik & Bundle merupakan perniagaan barangan berjenama terpakai yang diimport. Semua barangan ini di import daripada US, Hong Kong, Korea, Jepun dan lain lain lagi. kami telah menukar konsep perniagaan bundle kepada yang lebih baik. Barangan yang di pamerkan adalah barangan yang terpilih sahaja.
Lokasi perniagaan kami terletak di dalam Bandar Kangar. Kepada sesiapa yang kurang mahir di Negeri Indera Kayangan ini, petunjuk premis Butik & Bundle adalah berhadapan Mahkamah Tinggi Kangar.
Barangan yang kami tawarkan adalah seperti kemeja T, kemeja T berkolar, Cargo Pant, Cargo Short, Jaket Kulit, Kasut termasuk kasut kanak-kanak, barangan baru adidas, tali pinggang, tali leher dan seluar dockers.
Selain daripada menjual secara runcit, kami juga menyediakan perkhidmatan pembelian secara pukal. Kepada peniaga atau peminat barangan berjenama ini bolehlah menghubungi kami.

www.butik-bundle.com
 
 
 
Disclaimer: This is a personal member website. It is not the official MLM company website participated by the member. Real income will depend on continuous efforts by each member. We do not guarantee any income.